Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزیگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،کتانی از نمونه کفش‌ها و به عبارتی پاپوش هایی به شمار می رود که در ایران و بسیاری از جوامع دیگر، طالبان و متقاضیان خاص به خود را دارد.
برخی از دوستداران کتانی حاضر هستند برای خرید و تهیه آنچه که مورد قبول آنها واقع شده، هزینه های سنگینی را نیز متحمل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد نوری، یکی از فعالان تولید کتانی و کفش های ورزشی در استان تهران در گفت و گو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی، با اشاره به گردش مالی نسبتاً مطلوبِ تولید و عرضه کتانی اظهار داشت: البته در طول سالیان اخیر، با عنایت به رکود حاکم در اقتصاد کشور و کاهش قدرت خرید مردم، رونق بازار کتانی نیز تحت تأثیر قرار گرفته اما هنچنان افراد و گروه‌های بسیاری با پرداخت هزینه های سنگین نسبت به تهیه کتانی مورد علاقه خویش اقدام می کنند.
وی افزود: یکی از چالش های موجود در این عرصه به معضل قاچاق معطوف می شود که متأسفانه در طول سالیان گذشته با شدت و ضعف هایی، همواره شاهد آن بوده ایم.
این تولید کننده کتانی عنوان کرد: متأسفانه در طول 12 سال گذشته بخش قابل توجهی از مراکز و واحدهای تولید کننده کتانی و بسیاری دیگر از اقلام ورزشی به تعطیلی و کاهشِ ظرفیتِ تولید دچار شده اند.
نوری گفت: در چنین شرایطی، حمایت و پشتیبانی هر چه بیشتر گره گشای بسیاری از نارسایی ها و معضلات خواهد بود.
این تولید کننده کفش ورزشی تصریح کرد: البته در طول سالیان اخیر، گام های نسبتاً مطلوبی در حمایت از تولیدِ داخلی عملیاتی شده که یکی از مصادیق آن به مبارزه و مقابله با قاچاق معطوف می شود که البته با جدیت هر چه بیشتر در مقابه با این پدیده شوم (قاچاق) ، می توان ضریب دستیابی به موفقیت‌ها و توفیقات را سرعت و شتاب هر چه بیشتری بخشید.
وی افزود: یکی از مشکلات پیش رو در بخش تولید کتانی به کمبود تجهیزات به روز و مدرن باز می گردد که به تبع در صورت تأمین تجهیزات مربوطه می‌توان به نحو شایسته تری امر استاندارد سازی را رعایت و لحاظ نمود.
نوری گفت: البته در برخی از تولیدی‌ها به‌واسطه تأمین و تجهیز کارگاه‌ها به ادوات و دستگاه های پیشرفته، کتانی های با کیفیت و استانداردی نیز تولید می شود، اما این ذهنیت به غلط در میان بسیاری از اقشار و عمومِ مردم جاری و ساری است که اساساً هر کتانی که در داخل کشور تولید می‌شود، بی کیفیت است که چنین دیدی غلط و ناصحیح است.
وی افزود: تردیدی وجود ندارد که امکانات و تجهیزات کشورهای توسعه یافته و فعال در تولید کتانی های ورزشی همچون برخی از برندهای کره ای، آلمانی و...بسیار به روز و مدرن است و به تبع، سطح و ضریب استاندارد و کیفیت آن بسیار مطلوب است اما این به معنای نفی هر آنچه در ایران تولید می شود، نیست.
نوری عنوان کرد: در حال حاضر برخی از تولیدات ایرانی که از کیفیت بسیار مطلوبی نیز برخوردار هستند، تحت پوشش و عنوان برندهای خارجی و با قیمت هایی گزاف به متقاضیان و مشتریان فروخته می‌شود که همین موضوع گواهی است به کیفیت بالای برخی از تولیدات داخلی . در واقع میزان ظرافتِ لحاظ شده در تولیدات مذکور آنچنان مطلوب است که به جامعه هدف و خریدار این کفش ها، این‌چنین القاء می شود که محصول و کالای مورد نظر در فلان کشور اروپایی و یا فلان منطقه در شرق آسیا تولید شده است.
ضرورت کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان احساس می شود
امیر خسروی نژاد، کارشناس بازار در گفت و گو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی، با اشاره به معضل کمبود نقدینگی به عنوان چالشی جدی در مسیر فعالیتی واحدهای تولیدی همچون مراکز تولید کتانی عنوان کرد: در چنین شرایطی، تزریق تسهیلات به‌صورتی هدفمند با سود پایین، راهکاری سازنده در حمایت از تولید کنندگان داخلی خواهد بود.
وی افزود: در حال حاضر، سود برخی از تسهیلات بانکی پرداختی تا 24 درصد نیز برآورد می شود و این در شرایطی است که در سال‌های نه چندان دور، نرخ سود چنین تسهیلاتی 14 تا 15 درصد محاسبه می شد.
این کارشناس بازار عنوان کرد: بدون تردید،حمایت از تولید کنندگان داخلی و به‌خصوص فعالان عرصه تولید کتانی و کفش های ورزشی مستلزم دو اقدام جدی و حمایتی است که یکی از این اقدامات، مشمول اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و فرهنگ سازی برای خرید و مصرف کالاهای داخلی می شود و به موازات آن باید با افزایش و تشدید برخوردها با قاچاقچیان و واردکنندگان کتانی‌های غیر مجاز و پشتیبانی مالی هر چه بیشتر ظرفیت‌های بالقوه و موجود در این بخش را بصورت بالفعل ارتقا بخشید.
خسروی نژاد در خاتمه یادآور شد: قطعاً با برنامه ریزی مدون و اصولی، بهره گیری شایسته ای از توانمندی ها و استعدادهای تولیدیِ موجود حاصل خواهد شد و قطعاً در شرایطی که بر اساس برخی گزارشات، 40 درصد از کتانی‌های عرضه شده در بازار در زمره تولیدات داخلی هستند که تحت عنوان برندهای خارجی به فروش می رسند، به این واقعیت پی خواهیم برد که زمینه لازم برای ارتقای کمی و کیفی تولیدات کتانی ایرانی وجود دارد، اما حصول آن مستلزم عزم و همت مضاعفِ دستگاه‌های ذی‌ربط و متولی در حمایت از تولیدکنندگان داخلی است.

انتهای پیام/













منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۴۷۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب برای بیماران قلبی؛ «وارفارین» ایرانی وارد بازار می‌شود

به گزارش همشهری‌آنلاین، سید حیدر محمدی در حاشیه دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو اظهار کرد: اولین تولیدکننده وارفارین داخلی ظرف روزهای آینده مقدار زیادی از این دارو را در بازار توزیع خواهد کرد؛ این دارو خاص است و تولید آن با توجه به پنجره درمانی محدودی که دارد نیازمند شرایط ویژه‌ای است که یکی از تولیدکنندگان داخلی موفق به تولید شده است.

وی به بیماران قلبی این اطمینان خاطر را داد که با توجه به واردات حجم مناسبی از داروی وارفارین و تولید داخلی این دارو قطعاً طی ماه‌های آینده محدودیتی در مورد عرضه وجود نخواهد داشت.

محمدی از مردم خواست بدون هیچ نگرانی صرفاً به اندازه نیاز خود وارفارین را تهیه کنند تا شاهد انقضا تاریخ آن در منزل نباشند.

به گزارش تسنیم، وارفارین نوعی داروی ضدانعقاد خون است که میزان مصرف ماهانه آن در کشور ۳ تا ۴ میلیون عدد است اما به دلیل وابستگی تامین این دارو به واردات، شاهد بروز مقطعی کمبود وارفارین در کشور هستیم.

کد خبر 850608 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر مهم سازمان غذا و داروی ایران دارو

دیگر خبرها

  • "وارفارین" ایرانی به‌زودی وارد بازار می‌شود
  • خبر خوب برای بیماران قلبی؛ «وارفارین» ایرانی وارد بازار می‌شود
  • «وارفارین»ایرانی به‌زودی وارد بازار می‌شود
  • وارفارین ایرانی به‌زودی وارد بازار می‌شود
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود