Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه الزهرا با اشاره به اینکه چه کسانی دستور پرداخت ارز 4200 تومانی را دادند و آن را تایید کردند و چه افرادی این ارز را گرفتند، گفت: دولت امروز به میزان همین ارزی که گم شده، دست گدایی به سوی بانک جهانی دراز کرده است.

حسین راغفر در گفتگو با خبرنگار اقتصادی راه دانا در مورد گم شدن 4.8 میلیاد دلار ارز 4200 تومانی، اظهار کرد: این موضوع به فساد اقتصادی در کشور مربوط است و ارزی که داده شده و بازنگشته که این یک فاجعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فقط این رقم 4.8 میلیارد دلار نیست و ارقام آن بسیار بزرگ‌تر است، افزود: 20میلیارد دلار در اوایل سال97 با عنوان ارز 4200 تومانی داده شد در حالی که آمریکا یک ماه بعد از آن، از برجام خارج و تحریم‎های گسترده‌ای علیه کشور اجرا شد که همه از آن آگاه بودند؛ حتی خود آمریکایی‌ها اعلام کرده بودند و در چنین شرایطی این میرن ارز پخش شد در حالی که همه می‌‌دانستند هر یک دلار آن زمان برای کشور چقدر ارزش دارد.

 

دولت به جای گدایی وام از خارجی‌ها، 4.8 میلیارد دلار گم شده را احیا کنند

استاد دانشگاه الزهرا با اشاره به اینکه هیچ نظارتی بر عرضه ارز 4200تومانی صورت نگرفت، گفت: سوال مهم این است چه کسانی دستور پرداخت ارز 4200 تومانی را دادند  و آن را تایید کردند؛ چه افرادی این ارز را گرفتند. این سیاست یک جنایت بود که انجام شد.

راغفر با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی و دستگاه قضایی باید وظایف نظارتی خود را انجام دهند، تصریح کرد: همان زمان که سیاست ارز 4200 تومانی اعلام شد، خیلی‌ها به این شیوه اعتراض و آن را نقد کردند ولی هیچ کسی پاسخگو نبود و کماکان کسی پاسخ نمی‌دهد.

وی اضافه کرد: دولت امروز به میزان همین ارزی که فقط بازنگشته و گم شده، برای مقابله با کرونا دست گدایی به سوی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول دراز کرده است در حالی که این نتیجه سوءمدیریت‌هاست که انجام شده است.

 

گزارش تفریغ بودجه 97 تنها بخشی از سوءمدیریت‌ها را نشان داد

این کارشناس مسائل اقتصادی با طرح این سوال که آیا مردم مقصر مشکلات و سوءمدیریت‌ها هستند؟ تاکید کرد:  پیامد سوءمدیریت‌ها به صورت مشکلات اقتصادی و تورمی خود را  نشان می‌دهد و گریبان مردم کوچه و خیابان را می‌گیرد و باعث مشکلات گسترده‌ای در جامعه می‌شود که اثرش رشد جرم و جنایت و خشونت، فراسرمایه‌ها و مغزها و... است که مسئول آن همین افرادی هستند که این اقدامات و سیاست‌ها را (ارز 4200تومانی) تصمیم گرفتند و انجام می‌داده و می‌دهند.

راغفر با اشاره به اینکه چرا لیست گیرندگان ارز 4200 تومانی اعلام و با آن‌ها برخورد نمی‌شود، گفت: این موضوع برای دوره قاجار نیست که بگوییم افراد فوت شدن و نیستند؛ این موضوع برای دو سال پیش است و چرا کسی پاسخ نمی‌دهد.

وی گفت: متاسفانه به دلیل شیوه غلط اداره اقتصاد کشور که در این چند سال اخیر در کشور اعمال شده، امروز شاهد مشکلات عجیب و غریب هستیم و متاسفانه به قدری این موضوع تکرار شده که قبح مسئله ریخته است.

 

با افزایش نرخ ارز به دنبال براندازی نظام بودند

راغفر در پاسخ به این سوال که چرا ارز 4200 تومانی تصمیم گیری و اجرا شد، بیان کرد: آدم‌هایی در بخش تصمیم گیری هستند که مرتکب این تصمیم فاجعه بار شدند و با کمال تاسف نسبت به این مسائل توجهی به خرج نمی‌دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا با بیان اینکه عده‌ای همچنان به دنبال افزایش نرخ ارز هستند، اظهار کرد: هدف اصلی این افراد براندازی نظام سیاسی است مانند اتفاقاتی که در آبان 98 رخ داد که بخش قالب توجهی از آن محصول همین نگاه و در حکمرانی در اقتصاد کشور است.

راغفر با بیان اینکه ارز 4200 تومانی فسادزا  بوده است، گفت: افزایش نرخ ارز (کاهش ارزش پول ملی) به زیان همه مردم بخصوص قشر کم درآمد و متوسط جامعه است و بیشترین آسیب را می‌ببنید اما افرادی در این افزایش متنفع می‌شوند که در بخش تصمیم گیری نفوذ یا حضور دارند و همین افراد تصمیم گیر به دنبال افزایش نرخ ارز بودند و کماکان هم هستند.

وی با اشاره به واردات کالاهای غیرضرور و لوکس با ارز 4200 تومانی، بیان کرد: این نشان از حضور مافیای قدرت و ثروت دارد و همین الان 370 میلیون دلار ارز برای واردات دارو اختصاص داده شده که مثلا در داخل تولید نمی‌شود ولی خیلی از این کالاها در کشور قابل تولید است، حالا چرا افرادی اجازه واردات و تخصیص ارز را می دهند؟.

 

20 میلیارد دلار به اسم کالای اساسی گرفتند اما غذای سگ و گربه وارد کردند

این استاد دانشگاه اظهار کرد: به اسم واردات دارو ارز دادند ولی نخ دندان و غذای سگ و گربه وارد شده و این به اسم نیازهای اساسی اتفاق افتاده است اما پاسخ دهند چه کسانی این کار انجام دادند؛ چرا اسامی افرادی که ارز گرفتن را اعلام نمی‌شود. 

این استاد دانشگاه با اشاره واردات بیش از 6هزار خودرو قاچاق در خرداد ماه 97 تصریح کرد: همان زمان آقای رئیس جمهور به وزیر وقت صنعت دستور داد اسامی کسانی که خودرو وارد کردند، اعلام شود، چه اتفاقی افتاد؛ هیچ لیستی و فهرستی منتشر نشد زیرا خود آقایان وارد کننده خودرو بودند و هستند؛ بعد وزیر وقت می‌گوید حاضر نیستم با بخشی خصوصی در بیافتم در حالی که اگر نمی‌تواند کار کند باید استعفا دهد و همه اینها سیاه بازی است. ولی آن وزیر بعد از استعفا در جای دیگری گذاشته شد.

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: افزایش نرخ ارز استاد دانشگاه ارز 4200 تومانی سوءمدیریت ها میلیارد دلار گم شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۴۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 5 میلیارد و 679 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار،‌برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۳ میلیارد و ۳۰۱ میلیون دلار و برای خدمات ۱۴۵ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  یک میلیارد و ۵ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

   
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و ۶۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۱۶۸ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۶۲۳ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۳۳۵ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۲۳۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۲۰۲ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۲۶ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۹۷، ۴۰، ۲۳۷، ۱۳۱ و ۶ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۶۷۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۹۴ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۵۸۸ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۹۸۲ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۱۴۱ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۶۳۲ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۸۰۱ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۳۳۶ تومان بود.
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • اتوبوس‌های چینی با دلار چند تومانی وارد می‌شود؟ / زاکانی به ابهامات قرارداد بزرگ پاسخ شفاف دهد
  • دستاوردسازی تازه؛ تراز تجارت خارجی دولت رئیسی مثبت شد | فایده این کار چیست؟
  • شهرداری اتوبوس‌های چینی را با دلار چند تومانی وارد می‌کند؟
  • رکورد ورود سرمایه خارجی با جذب ۵.۵ میلیارد دلار به کشور شکسته شد
  • جذب ۵.۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در ایران
  • گزارش یک دستاوردسازی تازه در دولت سیزدهم/ چگونه تراز تجارت خارجی ایران مثبت نشان داده می شود؟
  • 35 واحد راکد و غیر فعال گلستان در سال گذشته احیا شد
  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • کشف بیش از ۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد