Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح‌الله عباسپور با اشاره به فروش خودروهای اقساطی به اسم خودروی کلاسیک از طریق سایت‌های اینترنتی اظهار داشت: وقتی به سایت‌های اینترنتی معروف در حوزه فروش خودرو می‌رویم، می‌بینیم که خودرویی که 30 سال یا 40 سال کار کرده، با یک رنگ‌آمیزی چندین برابر قیمت واقعی قیمت‌گذاری شده که این موضوع به تنش قیمت خودرو در بازار دامن می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بسیاری از این خودروهایی که به اسم کلاسیک در این سایت‌ها به فروش می‌رسند، در کشورهای دیگر دنیا به عنوان خودروی اسقاطی به گورستان‌های اتومبیل رفته و بازیافت می‌شوند. اما متأسفانه به دلیل مدیریت ضعیف بازار خودرو در سال‌های اخیر شاهد عرضه این خودروهای اسقاطی به قیمت نجومی هستیم.

عباسپور با اشاره به خلأ نظارتی جدی در بازار خودروهای دسته‌دوم و اسقاطی تصریح کرد: دولت باید برنامه جدی برای جمع‌آوری این خودروها داشته باشد و اجازه ندهد خودرویی که از نظر فنی و ایمنی فرسوده شده، بعد از دهه‌ها از تولیدش در بازار فروخته شود. یکی از مزایای طرح واردات خودرو این است که می‌تواند به بساط کاسبی اسقاطی‌فروشان پایان دهد.

وی ادامه داد:‌ باید مراکز معاینه فنی خودرو با دقت بیشتری این خودروهای اسقاطی را رصد کنند و اجازه تردد این خودروها را صادر نکنند تا دلالان هم نتوانند از خلأ موجود سوء استفاده کرده و از طریق خریدوفروش این خودروها صاحب ثروت‌های کلان شوند. از طرفی اگر فروش این خودروها قانونی است، باید با قیمت کارشناسی اتفاق بیفتد و به مالکان اجازه داده نشود که این خودروها را به قیمت دلخواه بفروشند.

لزوم اجرای طرح جایگزینی خودروهای فرسوده خارجی با خودروهای ایرانی

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تأکید بر لزوم اجرای طرح جایگزینی خودروهای فرسوده خارجی با خودروهای ایرانی گفت: در این حوزه خودروسازان می‌توانند با اجرای طرح‌هایی این خودروهای فرسوده را با خودروهای نو جایگزین کنند تا از این طریق بتوان به حل مشکلاتی مثل آلودگی هوای ناشی از این خودروها غلبه کرد.

عباسپور افزود: در ضمن در آینده هم می‌توانیم در مجلس طرح واردات خودرو را در ازای اسقاط کردن خودروهای فرسوده مطرح کنیم و به شرکت‌ها اجازه دهیم در ازای اسقاط کردن خودروهای فرسوده ایرانی و خارجی مجاز به واردات تعداد مشخصی خودرو شوند. با این حال فعلاً منتظر به نتیجه رسیدن آیین‌نامه واردات خودرو از سوی دولت هستیم.

منبع: تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: خودروی کلاسیک خودروهای فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۹۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین

حسن کریمی سنجری کارشناس خودرو و مدیر پروژه خودروهای برقی وزارت صنعت معدن و تجارت در گفت وگو با خبرنگارمهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و نقش خودروهای داخلی در بروز این مسئله گفت: تقریباً ۱۰۰ درصد خودروهایی که استفاده می‌کنیم خودروهای فسیل سوز هستند و ما جز کشورهایی هستیم که توسعه خودروهای سبز و استفاده کننده از سوخت غیر فسیلی خیلی کم در کشور ما اتفاق افتاده است.

وی در ادامه بیان کرد: مثلاً خودروهای برقی خیلی کم در کشور ما توسعه پیدا کرده است ولی در کشوری مثل چین ۱۰۰ درصد ناوگان حمل و نقل شهری مثل اتوبوس‌ها برقی هستند و از این منظر آنها توسعه یافتگی ۱۰۰ درصد را دارند ولی در کشور ما این اتفاق رخ نداده است.

کریمی سنجری ادامه داد: مسئله دیگری که داریم این است که ما خودروی فرسوده زیاد داریم. مصرف بنزین خودروی‌های فرسوده بیشتر از یک خودروی غیر فرسوده است. علاوه بر این خودروهای غیر فرسوده تکنولوژی قدیمی دارند و خودروهای جدید یک تحول در تکنولوژی موتورشان اتفاق افتاده است با اینکه ما فاصله‌ای زیاد با دنیا از حیث تکنولوژی موتور داریم با همین نگاه در مقایسه با خودروهای فعلی خودروهای فرسوده ما مصرف بالایی دارند.

وی در ادامه بیان کرد: نکته بعدی تأثیر گذار در ناترازی بنزین این است که قیمت سوخت در کشور نا خیلی پایین است بر اساس اعلام شرکت پخش و پالایش ۲۵ هزار تومان قیمت تمام شده بنزین است در حالی که بنزین را چیزی بین هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار تومان به مردم تحویل می‌دهیم و خیلی انگیزه‌ای برای صرفه جویی در سوخت برای مردم وجود ندارد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه نفوذ کم خودروهای سبز، وجود خودروهای فرسوده و میانگین مصرف بالای سوخت در خودروهای موجود در کشور و قیمت پایین بنزین باعث شده که خیلی انگیزه‌ای برای مدیریت مصرف بر بنزین در کشور وجود نداشته باشد.

این کارشناس خودرو ادامه داد: راه کار غلبه بر این ناترازی این است که دو اقدام مهم انجام دهیم ابتدا اینکه خودروهای برقی در کشور به عنوان یک موضوع مهم مورد توجه سیاست گذاران به ویژه وزارت نفت و وزارت نیرو قرار بگیرد و کمک کنند که خودروهای برقی در کشور توسعه پیدا کنند اما از مسیر درست آن یعنی زیر ساخت آن فراهم شود و ارگانی که جز وظایف آن باشد اقدام به واردات خودروی برقی کند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر شرکت‌های خودروساز باید اقدام به واردات این خودروهای برقی کنند و آنها را جایگزین خودروهای فسیلی کنند و هدف گذاری کنیم که در ۵ سال آینده ناوگان حمل و نقل شهری با کمک وزارت نیرو، وزارت نفت و صنعت خودروسازی برقی کنیم.

کد خبر 6100069 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده + جزئیات
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده +جدول
  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • نوسان چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو؛ کدام خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • خرید ام وی ام X22 پرو کارشناسی‌شده + گارانتی فنی و بدنه
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات